ModuLaser – uuden sukupolven näytteenottojärjestelmä paloturvallisuusratkaisuihin

ModuLaser on kehitetty käyttämällä Carrierin nykyisistä ja vanhoista näytteenottojärjestelmistä (ASD) saatua syvällistä ja laajaa kokemusta. Tämä innovaatio on huipentuma useiden vuosien aikana hankitun laaja-alaisen tiedon ja kokemuksen hyödyntämisessä, jonka lopputuloksena on ModuLaser.
 
ModuLaserin kehityksen kärkenä ovat olleet luotettavuus ja tarkkuus, minkä mahdollistavat ClassiFire -tunnistusalgoritmi sekä äärettömän herkkä laserilmaisin, joka pystyy erottamaan savupartikkelit pölyhiukkasista ja muista ilmassa olevista epäpuhtauksista.
 
Mikä on näytteenottojärjestelmä ja miten se toimii?
 
ModuLaserin ilmaisin imee huoneen ilmaa suodattimen läpi lasertunnistimelle, yleensä kattoon tai alas lasketun katon yläpuolelle asennetun näytteenottoputkiston kautta. Lasertunnistin pystyy erottelemaan pienimmätkin kytemisestä tai jopa kaapelien lämpiämisestä muodostuvat savupartikkelit ja siirtää tuloksensa ClassiFire -tunnistusalgoritmille analysoitavaksi.

ClassiFire -algoritmi ”opettelee” jatkuvasti asennuskohteen normaalia ilmaa, jonka ansiosta se pystyy reagoimaan mitä pienempiinkin muutoksiin savupartikkeleiden suhteen. Havaintojen mukaan näytteenottojärjestelmä aktivoi ensin varoituksen, sen jälkeen ennakkohälytyksen ja mikäli savupartikkeleiden määrä ilmassa kasvaa, lopulta varsinaisen hälytyksen.
 
Tunnistusherkkyytensä, mukautumisensa sekä tarvittaessa jopa näkymättömän asennusmahdollisuuden ansiosta näytteenottojärjestelmä sopii lähes kohteeseen kuin kohteeseen valvomaan paloturvallisuutta.


EDWARDS Äänievakuointijärjestelmällä selkeyttä hätätilanteissa

Edwards äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmämme (PAVA) tarjoaa monipuolisen ja skaalautuvan ratkaisun, mitä erilaisimpiin kohteisiin. Järjestelmän avulla voidaan varmistaa, että kiinteistössä olevat henkilöt saavat selkeän viestin ja tarvittavat ohjeet hätätilanteen sattuessa.
 
Äänievakuointijärjestelmien käyttö yleistyy entisestään, kiinteistöjen yhä kasvaessa ja monimutkaistuessa. Kokemus on osoittanut, että ihmiset käyttäytyvät eri tavoin esimerkiksi palohälytystilanteissa, joissa monet voivat jättää reagoimatta palokelloihin olettaen kyseessä olevan aiheeton hälytys. Ääneen annetut ohjeet muuttavat tämän täysin. Näin voidaan selkeästi kertoa mistä on kyse ja ohjeistaa henkilöt tarvittaessa poistumaan oikeita reittejä pitkin.
 
On yleisesti todettu, että äänievakuointiviestit kiinnittävät ihmisten huomion, minkä ansiosta kiinteistön evakuointi tapahtuu huomattavasti nopeammin ja turvallisemmin ohjeistettuja reittejä pitkin.
 
Äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmä lisää myös kiinteistön viihtyvyyttä, koska sen kautta voidaan myös toistaa esimerkiksi musiikkia ja suorittaa kuulutuksia.

Tutustu Edwards -äänievakuointijärjestelmään lisää Carrierin verkkosivuilla ja lataa esite alla näkyvästä linkistä!


Säästä aikaa ja tilaa palo- ja turvatuotteet verkosta!

Tutustu Carrierin verkkokauppaan

Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman turva-alan tuotteita.
Luo kirjautumistunnukset verkkokauppaan ja tilaa tarvitsemiasi tuotteita
helposti ja nopeasti. 

Tilaa Carrierilta tuotteesi vain kolmessa vaiheessa seuraavilla eduilla:

 • Käytettävissä 24/7 
 • Nettohinnat
 • Varastotieto
 • Online-tarjoukset
 • Online-kampanjat
 • Tilausten seuranta ja historia
 • Toimitettavissa kaikkiin Suomen toimitusosoitteisiin

Katso esittelyvideo verkkokaupasta täällä!
Alla olevasta linkistä pääset kirjautumaan Carrierin verkkokauppaan.


Truvision Navigator uusi versio 9.1 – Ilmainen ohjelmisto kameravalvontaan

TruVision Navigator on ilmainen videonhallintaohjelmisto, joka sisältää paljon ominaisuuksia videovalvontaverkkosi käsittelyyn.

Ohjelmisto on helppo asentaa ja se on erittäin käyttäjäystävällinen.
Tutustu lisää ohjelmistoon alla näkyvästä linkistä!


Uusi panoraamakamera TVS-5101

Tutustu uuteen TruVision TVS-5101 -panoraamakameraan

Panoraamakamerassa on mm. seuraavat ominaisuudet:

 • 20 Megapikselin tarkkuus / 4 x 5Mpx 
 • Moottoroidut objektiivit, 4 kpl, 2.8-12mm
 • Säädettävät IR-valot, 30 m
 • Monipuolinen analytiikka, Audio
 • IP67, IK10, lämmitin (-40°C – +60°C)
 • H.264, H.265, MJPEG
 • ONVIF profiilit G ja S

Tutustu tuotteeseen alla näkyvästä linkistä!


Olkaa yhteydessä ja autan mielelläni teitä löytämään juuri oikean ratkaisun turva-alan tarpeisiinne!

Terveisin, 
Veli-Pekka Räty

0400 417 680
veli-pekka.raty@krift.fi