Nopean havainnoinnin tarjoamaa turvallisuutta

Interlogix® Life Safety- ja Fire Safety- ratkaisut havaitsevat tarkasti ja nopeasti uhat, jotta kodit ja yritykset voidaan pitää turvattuna. Savunilmaisimet, hiilimonoksidihälytykset, lämpöanturit, langattomat nousunopeusanturit ja sähkömagneettiset palo-ovien pidikkeet tarjoavat luotettavan havainnon ja välittömät ilmoitukset.

Erittäin luotettavat Life Safety -ilmaisinjärjestelmät tarjoavat kustannustehokkaan suojaukseen. Tuotteet integroituvat helposti nykyaikaisiin tarpeisiin ja vastaavat vaativiinkin haasteisiin. Nopea asennus ja helppokäyttöisyys tekevät tuotteista markkinoiden parhaita.


Kestäviä ratkaisuja

Laaja valikoima analogisia ja digitaalisia ratkaisuja mahdollistaa toimivan ratkaisun hankkimisen yhdeltä toimittajalta. Tehokas ja turvallinen mediansiirto joka vastaa nykyaikaisen turvallisuusympäristöjen vaatimuksiin.

IFS-siirtotuotteet ovat tunnettuja laadukkaasta rakenteestaan ja kestävistä malleistaan ankarissakin käyttöympäristöissä. Teollisuusluokan kuitu- ja verkkotuotteiden vakio-ominaisuuksiin kuuluvat korkean kaistanleveyden kytkentäkuidut, eristetty portti PoE sekä sisäänrakennetun kytkinhallinan lisäksi diagnostiikkatyökalut. Laitteet on varustettu korkealla vikasiedolla sekä tehokkaalla suojauksella iskuilta ja tärinältä.


Helppokäyttöistä pääsynvalvontaa

Interlogix®-käyttöoikeusratkaisut ovat helposti skaalattavia ja integroituvat helposti olemassa olevaan infrastruktuuriin ja pystyvät vastaamaan muuttuviin tarpeisiin. Palkitut TruPortal ™ -järjestelmät parantavat turvallisuutta, alentavat kustannuksia ja tehostavat turvallisuutta.

TruPortalilla on mobiilisovellus iPhone®- ja Android-käyttäjille. Sen avulla käyttäjät voivat hallita videota, käyttää raportteja ja suorittaa ohjauskomentoja älypuhelimista ja tableteista. Järjestelmä mahdollistaa turvallisen hallinnan älypuhelimien välityksellä.


Enemmän kuin pelkkä videonhallinta

TruVision® on enemmän kuin vain videonhallintaohjelmistoratkaisu. Järjestelmä kokoaa kaikki video-, pääsynvalvonta- ja verkkokytkimet yhdeksi yhtenäiseksi ratkaisuksi. TruVisionin IP-kamerat tuottavat poikkeuksellisen laadukkaita HD videoita myös haastavissa valaistusolosuhteissa ja ympäristöissä.

Sovelluksella pääset kätevästi seuraamaan kameran kuvaa mistä tahansa älypuhelimen tai tabletin avulla. Kätevät ominaisuudet, kuten kameran hallinta, maisematila ja tilannekuva tekevät hallinnasta helppoa.


Nykyaikaiset turvaratkaisut langattomasti

UltraSync® SmartHome järjestelmiin voidaan liittää ilmaisimia jotka varoittavat vesivahingosta, tulipalosta tai murrosta. Lisäksi voidaan ohjata kodin valaistusta, nauhoittaa turvakameran kuvaa tai jopa ohjata kodin lämmitystä. Suojausjärjestelmä on joustava ja helposti muokattavissa.

UltraSync-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjille nopean ja kätevän pääsyn SmartHome -järjestelmään. Järjestelmää voi hallita etänä älypuhelimen tai tabletin avulla. iOS ja Android™ sovellus muuntaa järjestelmän kodin ohjauskeskukseksi.


Älykästä turvaa älykkäälle kodille

ZeroWire on langaton murtohälytys- ja henkilöturvakeskus. Turvaominaisuuksien lisäksi sillä voidaan ohjata lämmityksen termostaatteja, valaistusta, sekä älypistorasioita. Järjestelmä kattaa turvallisuuden lisäksi kotiautomatisoinnin. Optimoimalla energiankulutusta hiilijalanjälkesi pienenee huomaamatta.

iOS- tai Android järjestelmällä toimiva, helppo ja vaivaton käytettävyys on käsilläsi.