Pääsylippusi turvalliseen yhteyteen!

Aritech lanseeraa ATS7341- ja ATS7341-SIM-tiedonsiirtolaitteen Axonille ja Advisor Advancedille

Tutustu uuteen 4G-tiedonsiirtolaitteeseen, joka yhdistää Axonin tai Advisor Advancedin turvallisesti ja luotettavasti verkkoon.

ATS7341 ja ATS7341-SIM tarjoavat vakaan ja parannetun yhteyden, joka on suunniteltu uudelleen kestämään nykyaikaisia kyberturvallisuusuhkia.

Suojattu yhteys mahdollisia uhkia vastaan

ATS7341 käyttää modeemia, mikä on suunniteltu uudelleen ja uuden laiteohjelmiston kanssa parantaa puolustusta uusimpia kyberuhkia vastaan. 

Vakaa yhteys moderniin teknologiaan

ATS7341 ja sen päivitetyllä modeemilla on korkea yhteysstandardi, mikä mahdollistaa tiedonsiirron useammilla taajuuksilla kuin aikaisemmat modeemit. Tämä tarkoittaa vakaampaa ja luotettavampaa yhteyttä. Modeemi voi taata luotettavan yhteyden myös haastavammissa olosuhteissa.

UltraSync Connected Services: Vain taivas on rajana

ATS7341-SIM varmistaa turvallisen ja hallitun yhteyden UltraSync-yhteensopivalla SIM-kortilla, joka kommunikoi UltraSyncin ainutlaatuisen yksityisen APN:n kautta ja lisää tietoihisi ylimääräisen suojaustason. Tämä siirtolaite ja sen SIM-kortti on suunniteltu yksinomaan UltraSync-yhteyspalveluihin.

UltraSync Connected Services helpottaa asiakkaidemme hälytysten ja verkko-ongelmien käsittelyä sekä ylläpitoa tarjoamalla heille lisää ominaisuuksia näiden toimenpiteiden suorittamiseen etänä ja se tarjoaa täydellisen näkymän asennuskantaan pilvessä. UltraSync-pilvi sijaitsee ja sitä hallitaan Euroopassa, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme tietojen maksimaalisen turvallisuuden.

Tee paras tietoturvakokemuksesi

Pysy kuulolla tulevista laiteohjelmistojulkaisuista ja päivitä ratkaisusi optimoidun turvallisuus kokemuksen saamiseksi! Uusi laiteohjelmisto MR4.11 Advisor Advancedille ja MR3.0 Axonille julkaistaan toukokuussa.

Paremman kantaman saavuttamiseksi suosittelemme ATS7341:n täydentämistä ulkoisella ANT-MLTB-antennillamme.

Tutustu kaikkiin ATS7341 ja ATS7341-SIM tuotteiden uusiin ominaisuuksiin verkkosivuillamme.

Jos haluat lisätietoja tästä uudesta ratkaisusta, ota yhteyttä!

Lisätiedot ja dokumentit:
ATS7341-SIM UltraSync | ANT-MLTB

Kirjaudu sisään Krift extranettiin jälleenmyyjätunnuksilla.